måndag 6 oktober 2008

Lååååång måndag

Idag var läsperiodens tyngsta dag. Föreläsning pass 1 och pass 2, projektmöte pass 3 och sedan lab pass 4 som förstås drog ut på tiden så det blev att gå direkt till repet. Snäll Johan såg till så min klarinett kom på plats ordentligt. Charmerande när man kan konstatera att man varit hemifrån i över 13 timmar.

Det är förstås inte de längsta dagarna jag gjort, förra hösten hade jag några dagar med 16 timmars arbetsdag, det kan bli så när man har tre jobb samtidigt och alla ska genomföras mer eller mindre samtidigt.

Överlag så blir det rätt tungt den här veckan ut men det ser ut som det kan bli lite lugnare sedan. Det blir antagligen inte så mycket jobb nästa vecka alls (ironiskt nog sammanfallande med att Johan är bortrest så jag får istället sitta ensam hemma om kvällarna). Fast med tanke på hur otrevligt kallt det blivit på jobbet så är det rätt skönt med några dagar ledigt. För hösten har slagit till på riktigt, det är markant kyligare nu. Den första snön försvann förstås omedelbums, men höstkylan blev kvar.

Inga kommentarer: