söndag 4 april 2010

Påskgudstjänst på Styrsö

Johan och jag fortsätter vår vana troget att lägga oss innan midnatt och således vakna tidigt på morgnarna. Så här bra dygnsrytm som vi har nu när vi är lediga har vi inte haft på hela året. Jag räknar iskallt med att så snart vi är tillbaka i Luleå så rasar allting samman igen.

Idag så hade vi beslutat oss för att vara lite kyrkliga och besöka Styrsö kyrkas påskdagsgudstjänst. Kören skulle sjunga vilket var det som lockade Johan mest.
Det blev rätt tidigt uppenbart att vi sänkte medelåldern i kyrkan rejält med vår närvaro.I alla fall så var det en bra gudstjänst, prästen var duktig och engagerad, det var mycket sång och allmänt trevligt. Måste erkänna att det var väldigt länge sedan jag senast var i en kyrka under påskhelgen så en del saker som ingick hade jag glömt bort hör påsken till.Efteråt så följde vi med på kyrkkaffet i församlingshemmet där det bjöds på chokladtårta och kaffe.
Vi körde den supersociala varianten och satte oss i mitten av bordet och samtalade med de trevliga tanterna och farbröderna runt omkring oss.

Inga kommentarer: