tisdag 6 april 2010

Hemma igen!

En lååång tågresa senare, i en liggkupé som vi delade med 4 killar som alla skulle av i Umeå (nej, den avstigningen gick inte under tystnad). Kupén var närmast toaletterna och det blir ett klagomål till SJ på hur konstruktionen är gjord, förutom att man hör varje spolning så går ju inte dörrarna igen om inte personen själv trycker igen handtaget så de där eländena stod ju och slog större delen av natten.

Precis av tåget så gick vi förbi där en taxi väntade, det visade sig vara M-L som hade beställt en taxi för att åka direkt till universitetet. Tydligen var hon på samma tåg som oss! Vi fick alltså skjuts upp till Universitetet och bussiga chauffören körde oss sedan ytterligare en bit till gratis då han ändå skulle köra ut från universitetsområdet den vägen.

Johan verkar ha dragit på sig något virus på hemvägen så han ligger nu och vilar upp sig innan föreläsning i eftermiddag. Liten Johan som egentligen kan sova precis var som helst kröp ner i sängen med ett enormt glädjesuckande: "ååååh, vår egna säng!!!" Själv ska jag ta itu med handla mat, sortera tvätt och tja... bara fixa allt som behövs för den närmaste tiden. Det är en ganska lång lista.

Inga kommentarer: