söndag 24 januari 2010

Succé på scen!

Oj, var visst ett tag sedan jag bloggade men det har varit fullt upp på sistone. Senaste veckan har varit späckad:

Söndag: Extrarep.
Måndag: Ny läsperiod, nya kurser och så rep på kvällen. Johan drog dessutom iväg till Gävle fram emot kvällen.
Tisdag: LARV tjuvstartar, jag är med som chaufför igen så ett antal körningar till och från Kallax, jägarexamenskurs på kvällen. Sedan sent på kvällen åka och hämta Johan på Kallax.
Onsdag: LARV, springa runt på mässan och prata med företag och samla material, plocka prylar och delta i tävlingar. Fick en hel del bra info med mig från dagen. På kvällen var det sedan LARV-banketten som förstås drog ut på tiden. Efter den skulle vi också spela så sent omsider kom jag slutligen i säng.
Torsdag: Lite avslutande körningar med LARV, skriva på CV och så slutligen sova!
Fredag: Tandläkarbesök, skriva på personligt brev, bråka med datorn som hipp som happ bestämde sig för att avinstallera skrivaren! Jag behöver ju skriva ut labinstruktion och datorn absolut vägrar samarbeta. På kvällen for vi ner på stan för att se på Chalmersspexet Newton, ett bra spex riktigt fullspäckat med vetenskap i dialogen. Absoluta favoriten är förstås när Newton kritiserar Hooke: "Han försöker till och med derivera ekonomer, men det går ju inte för de har ingen funktion!"
Lördag: Fortsätta bråka med skrivaren, ta igen mer sömn, ner på skolan och rodda inför kvällens spelning. Ladda med pizza hemma hos Tommy och så slutligen kliva upp på scen och spela på Lilla Islossningen, Luleå Studentkårs avslutnings för de studenter som precis blivit klara med sin utbildning. Absolut veckans bästa spelning! Det gick riktigt bra, publiken var supertaggad, det rockade helt enkelt!
Söndag: Alltså där vi befinner oss nu.. jag ska sova... bråka mer med skrivaren, måste få ut labinstruktioner då det är labb på måndag. Sedan ska det städas lite, vi har försummat en del hushållsarbete på sistone och nu börjar det bli ohållbart.

Minst sagt rivstart på nya året..

Inga kommentarer: