tisdag 5 januari 2010

Hemresan sista etappen

Vi kom hem till Luleå igen - förstås!

Helt enligt planen kom vi iväg senare än tänkt, det där med att komma upp på morgonen kan gå lite si och så ibland. På hemresan fanns det sedan bara ett enda riktigt stopp inplanerat, det i Gävle för att plocka upp de saker Johan glömde kvar i höstas. Det visade sig vara en hel del faktiskt, även saker som han inte visste att han glömt bort. Så mycket har han saknat de alltså!

Utöver det så gick resan förstås avsevärt långsammare än planerat, vägunderlaget var lite väl spännande och de andra bilisterna totalt inkompetenta. Ungefär som väntat alltså. Johan började faktiskt bli lite orolig för att han inte skulle hinna hem i tid för att fara till jobbet. Men men, medan han sov den sista biten så styrde jag in till Luleå i precis lagom tid för Johan att byta om, rycka med sig matsäcken och hoppa upp på cykeln.

Turligt nog så hade det inte snöat speciellt mycket i Norrbotten så jobba gick undan i alla fall.

Under tiden som Johan jobbade så sopade jag rent framför dörren, tömde bilen, körde bort bilen till dess nya motorvärmarplats, skottade fram förrådet, ställde in skidor och äpplen i förrådet, packade upp all mat samt sms:ade våra föräldrar om att vi kommit fram. Skrämmande nog så fick jag svar nästan omedelbart! Sover inte folk kl 3.30 på natten?

Inga kommentarer: