tisdag 5 januari 2010

Nyår!

Okej, har inte riktigt blivit av att blogga på sistone. Nyårsafton tillbringade vi i alla fall i Tokholmen hemma hos Jonas. Man kan på sätt och vis säga att vi var försökskaniner när det gäller matlagning. På bröllopet i höstas så fick nämligen Jonas uppdraget att bjuda brudparet på trerättersmiddag under februari-månad. För att göra uppdraget mer spännande så finns det en hel drös med allergier hos brudgummen.. Vi tipsade i alla fall lite om matlagningsknep och njöt av den goda middag vi fick.

Större delen av kvällen gick sedan åt till att kolla på olika musikvideor och allmänt bara umgås. Rätt trivsam och trevlig nyår i alla fall. Fin utsikt från Jonas lägenhet också, man behövde inte gå någonstans för att se fyrverkerier.
Hemfärden blev lika charmig som alltid, tunnelbana och så vänta på buss, och så vänta på buss.. Den fina skylten gick från att bussen skulle komma nyss till att sedan visa kl. 3.57, det vill säga en timma senare... Lagom till att diskussionen om taxi väcktes så behagade busseländet dyka upp.

Nej, jag saknar inte att bo i Tokholmen.

Inga kommentarer: