onsdag 11 januari 2012

Johans spökstrumpor!

Okej, jag hatar Johans jobbstrumpor! Det var jag som köpte de för att han skulle ha bra strumpor som höll värmen och leder bort fukt. Så han inte skulle frysa på jobbet alltså. Johan fick tre par och de där sex strumporna har gett mig huvudvärk sedan dess. Omedelbart försvann en strumpa! Varje gång vi tvättade så fanns det bara fem strumpor, hur förstod jag aldrig. Man kan ju tycka att användningen borde handla om jämnt antal.

Så slutligen accepterade jag att en strumpa verkligen var försvunnen så när det gick hål på en annan så tyckte jag att vi bara slänger den, så det blev jämna par igen. Tror ni inte att Johan då omedelbart hittar den saknade strumpan och så är det udda antal igen!

Och vad har nu hänt? Vid dagens tvätt var det i vanlig ordning fem strumpor i tvätten, såsom det alltid varit. Men vad är det värsta? Vid tvättsorteringen så uppdagades en strumpa som hamnat i fel tvättkorg så på något vansinnigt skumt vis så har Johan sex strumpor igen! Hur går det till? Hur återuppstår en strumpa?

Inga kommentarer: