söndag 9 augusti 2009

Efter sol kommer åska

Ännu en dag med horribel värmebölja vilket gör en så där måttligt engagerad i att göra något vettigt. Men det håller inte, vi måste ju fixa lite mest hela tiden. Vi kastade i alla fall ut åtskilliga kilo skrot idag, allt i form av en mastodontisk datorskärm. Klumpedunsen i arbetsrummet har ersatts av den lilla, söta, platta saken vi fick av Erik på hemvägen. Nu ser helt plötsligt skrivbordet väldigt stort ut (dock inte stort nog för Johans skrivare visade det sig). Kvar att göra i arbetsrummet är alltså ny dator (inget fel på skärm, tangentbord och mus men själva datorn är fortfarande sugigt gammal) och så faktiskt röja upp det där kaoset som täcker golvet..

Annars så tog vi oss sent omsider iväg på en cyklingtur, som del i Johans nyfunna energi ingår att han vill göra i stort sett vad som helst utom att sitta i soffan och se på TV. Det blev en vända till Sinksundet för att bada men denna gång cykelvägen. Johan vill ju lära sig hitta mer i Luleå så lite sightseeing är aldrig fel. På hemvägen cyklade vi förbi Björkskatans centrum som visade sig vara under fullständig ombyggnad, allt var uppgrävt! Det var minst sagt svårt att nå fram till mataffären.

En stund efter att vi kommit hem så började molnen samla sig på himlen och ett uppfriskande åskoväder bröt ut. Illa kvickt stänga ner lite datorer och istället öppna balkongdörren och vädringsfönster. Bäst att passa på att få in lite frisk luft i lägenheten.

Trissföljetongen har till slut tagit slut, den sista lotten var en nitlott. Det var kul så länge det varade.

Inga kommentarer: