fredag 2 januari 2009

Mera garderob!

Flyttade runt lite hyllplan i garderoberna idag för att optimera förvaringen. Det här brukade vara rätt enkelt om det inte vore för att Lulebo bytt system och de nya korgarna ska fästas med skruvar och för att göra det riktigt enkelt - skruvarna är större än hålen de ska in och de är trubbiga! Alltså ingen trevlig liten spets som gör det enkelt att fästa de i hål som är lite för små.

Summa summarum, för att inte slita ut sig när man ska flytta ett hyllplan så måste alltså borrmaskinen fram och bredda hålen lite. Det känns på något vis inte helt genomtänkt men det är så hyresvärden vill ha det.

I alla fall, efter att ha fixat med hyllplanen så var det dax att se om sängkläder och handdukar faktiskt ryms i samma garderober som våra kläder eller om vi har ett riktigt utrymmesproblem. För stunden så funkar det! Fast alla Johans grejer är ju inte i Luleå än så jag tänker inte jubla för mycket.

Projekt byrå till sovrummet är lättare sagt än gjort med. Vi behöver en hög men inte alltför bred byrå och då är utbudet ytterst begränsat. Ikea t ex har satsat på nästan samma mått men olika material på sina byråer och erbjuder inget alls som passar oss. Desto högre desto bredare helt enkelt. Så det är vidare letande som gäller. Verkar helt enkelt som om det dröjer ett tag innan sovrummet kommer i ordning. Men vi är en bit på väg med garderoberna i alla fall.

Inga kommentarer: