onsdag 5 november 2014

Inlägg nr 800!

Idag var inte en bra dag för babysim, Emma var inte direkt på sitt soligaste humör om man säger så... Men jag har börjat lära känna en ny mamma och det var Johans tur att ha henne i omklädningsrummet så för min del var det rätt okej i alla fall.

Vår lilla tjej har onekligen ett bestämt humör (har ingen aaaaaaaning om var det kan ha kommit ifrån) och säger ifrån rejält när något inte passar henne. Hon har en hel del hyss för sig bakom ryggen på oss med, vi försöker titt som tätt fånga roliga saker på bild eller film men si då passar det sig inte längre. Men så snart man vänder ryggen till, ja då har hon vridit runt sig fullständigt i sängen, krypit ner under täcken, lagt gosedjuret på ansiktet, flyttat Clara-kudden eller dragit i snöret så speldosekaninen börjat låta.

Så jag försökte ha ett "allvarligt" samtal med henne där jag undrade hur det kom sig att hon inte låg rättvänd i sängen längre utan sedan vi kom hem hade vridit sig på tvären, tagit av sig båda strumporna samt placerat hunden på ansiktet. Jag fick ett gigantiskt leende tillbaka.. Så mycket tar hon mig på allvar.

Vårt lilla charmtroll.

Inga kommentarer: