fredag 19 februari 2010

Mattan med stort M!

Vår hall-lampa har gått sönder, så i nuläget hänger det en ensam glödlampa direkt från kabeln i halltaket. Det ser tråkigt, fult och sterilt ut!

Så nu när vi ändå skulle ut på Storheden för att storhandla mat så föreslog jag att vi skulle in på EM och kolla lite vad de har. Sagt och gjort, vi gick runt där och suckade över hur trista och opersonliga lamporna var. Efter att inte ha hittat något alls så strosade vi vidare bort till mattorna. Vi behöver en ny smal matta till vardagsrummet som passar färgmässigt med de befintliga färgerna. Vi hittade förstås ingenting men gick ändå runt och kikade lite medan jag orerade vilt om att med mattor bara vet man när man ser dem. Det finns inget kanske, det finns bara rätt och fel.

Och där var den! Mattan med stort M! Absolut inte vad vi letar efter, absolut inte de dimensioner som vi letar efter. Men wow! Det är mattan jag bara vill ha! Tänk att få bre ut den över golvet. Men 3500 kr.. Det är många kronor för en matta som man väl egentligen inte behöver även om den skulle lyfta vardagsrummet något otroligt! Suck.. finfina mattan.

På vägen ut ur butiken stod det sittkuber som var på rea. Vi köpte en sittkub. Det blir en bra extra sittplats när man har mycket gäster.

Inga kommentarer: