onsdag 29 oktober 2014

Hur mycket kan man läsa in i ett par blåa badbyxor?

Efter många om och men och massor med mailstrul så lyckades jag till slut få Emma anmäld till babysimning och idag var första tillfället!

För att få vara med på babysimning så ska babyn ha en speciell badbyxa som skyddar mot "olyckor". Det är alltså ännu en av alla dessa små inköp man råkar på och som i slutändan hunnit bli många inköp. Så när vi satt nere hos Johans kusin för några veckor sedan och hans fru plockade i deras låda med gamla babykläder om vi kunde få av så dök det även upp ett par badbyxor som yngsta sonen haft. Bara att passa på! Inte bryr vi oss vilken färg det är på badbyxorna och Emma lär bry sig ännu mindre.

Så idag klädde jag på Emma de mycket fina blåa badbyxorna och vi gjorde oss redo för simning! Innan hade jag frågat Johan hur många han trodde som skulle anta att Emma var en pojke just på grund av färgen på badbyxorna. Han bara suckade och tyckte det var ointressant.

Men det var faktiskt just vad som hände sedan i bassängen, en av ledarna som var med trodde mycket riktigt att vi hade en liten pojke - för vad skulle vi annars ha? 

Allt för att vi klär på Emma ett par blåa, ärvda badbyxor.

Inga kommentarer: