fredag 6 november 2009

Ännu mera snö!

Igår började det snöa på riktigt, som alltid så kommer den snön alltid vid ett väldigt passande tillfälle. Kom samtidigt som Johan springer fram och tillbaka till tvättstugan. Eller samtidigt som Universitetets har utrymningsövning av F-huset.. Så efter 15 minuter av fullständig totalförvirring (föreläsaren är inte speciellt bra..) så går larmet. Hon förstår förstås ingenting alls en annan (som faktiskt läst informationen på studentwebben och känner till övningen) får upplysa henne om att det är utrymning.

Så ut i snön med oss! Där ute visade det sig att folk i allmänhet har noll koll, det finns ordningspersoner i reflexvästar men i slutändan hamnar inte mer än en tredjedel av alla personer som befann sig i F-huset vid uppsamlingsplatsen (jag visste inte ens innan idag var den låg..), istället står en grupp människor vid Godsmottagningen och en annan vid ena utgången.

Snö i kombination med personer som fått en tillfällig paus från vad de egentligen skulle göra kan bara leda till en enda sak - snöbollskrig! Man måste ju roa sig och hålla värmen!

Inga kommentarer: