lördag 24 oktober 2009

Se det snöar!

Vi har ju haft vitt på marken tidigare redan, men det har varit mest frostvitt. Nu ikväll började det snöa på riktigt - och det fortsatte en stund med! Dock hade det redan hunnit bli mörkt så man kan inte riktigt se det storslagna och vackra med snön än men några vinterbilder blev det i alla fall. Ligger snön kvar imorgon så får vi kanske ta oss en promenad ut i naturen för riktigt fina bilder. Tyvärr bråkar min kamera fortfarande med mig, av de nya batterier jag köpte i vintras så krånglar det ena mest hela tiden och vill bara ladda ur sig. Då de inte var helt billiga så är det riktigt störande och det är himla svårt att reklamera ett uppladdningsbart batteri! Så jag får väl helt enkelt bara köpa ett till batteri istället, det är en väldigt bra idé att ha ett reservbatteri med sig på aktiviteter så man inte riskerar att gå miste om något fint fototillfälle.

De här bilderna visar vår fina ytterdörr (den till vänster) och så den otroligt spännande vändplanen precis bredvid huset. Det är dess närhet som gör att man aldrig missar när det kommer en bil eller är soptömning (notera att belysningen i soprummet fungerar! Det gjorde den knappt på hela förra vintern!).

Bilder och berättelse från bröllopet vi var på förra helgen kommer senare. Det var mycket trevligt i alla fall, god mat och trevliga personer.

Inga kommentarer: