torsdag 13 maj 2010

Jag saknar Johan ergo jag bloggar sällan!

Faktiskt, det är svårt att blogga som särbo, det är vardagen som är roligt att blogga om men den missar jag numera. Min vardag delas för tillfället med mina föräldrar och tja.. visst.. det går att blogga om dem med.. men mamma blir så sur så det är inte värt det, risken finns att hon drar in på mina inneboendeprivilegier - och det vill man ju inte riskera! Så förutom enstaka beröm när de gör något bra, mina föräldrars dumheter stannar alltså utanför bloggen.

Jobb och sånt kan man inte heller blogga om, det kan vara himla farligt för karriären. Det får jag spara till den dagen jag är min egen och tjänar stora miljoner.

Kvar blir fritid.. men ni som någonsin jobbat i Stockholm vet att fritid är en lyxvara, all din tid och energi försvinner i pendlingstrafiken. Så det skulle vara vad jag gör om helgerna, vilket faktiskt är en hel del för det mesta men tja.. min inspiration tryter utan Johan.

Men nu ska jag vara hemma med Johan i över en vecka!! Tjoho! Så nu kanske det händer grejer här i bloggen.

Inte nog med det, vi får dessutom en gäst i några dagar, och ni vet ju hur det är.
Det är när man får gäster man städar det där som man borde gjort för länge sen.
Det är när man får gäster man fixar den där saken man borde gjort för länge sen.

Sällan har man så mycket energi för städande och fixande som när man får gäster.

Vi har förutom att städa höjt sängen i hobbyrummet. Anledningen till detta är att vi hittade de perfekta sänglådorna men de var för höga så lösningen blev att helt enkelt höja socklarna till sängen så lådorna går in. Nu har vi istället två gamla IKEA-sänglådor som vi vill bli av med så intressenter som bor i närheten kan ju alltid höra av sig. En detaljerad annons ligger ute på mystudentstore.

Vi har också packat upp tröstkuben, sittkuben vi köpte på rea för att vi inte hade råd med mattan med stort M. Den ser lite malplacé ut dock.. vi kanske borde städat klart vardagsrummet innan vi packade upp den.. kanske.. eventuellt..

Nu ska jag överfalla Johan igen, det är roligt att vara hemma!

Inga kommentarer: