onsdag 29 februari 2012

Redan sex månader? Var tar tiden vägen?

Vi hade stora planer på mys för att fira att det gått hela sex månader sedan vi gifte oss. Det blev lite modifierat.. Ett rejält snöfall i natt försenade Johan på jobbet och så satte domino-brickorna igång och påverkade den ena aktiviteten efter den andra.

Men efter att ha gjort lite ärenden på stan och visat Marcus hur man egentligen ska äta en semla så blev det i alla fall en fin mysig middag - i TV-soffan.. Johan höll i alla fall vad han lovade och lagade mumsigt god middag och presentationen borde nog klarat nålsögat i Masterchef. Vilket för övrigt var det program vi tittade på medan vi åt..

Baconlindad fläskfilé med paprikasås och ris.
Priset man betalar för fin middag..
Ingen av oss har orkat röja i köket än, typiskt att fin matlagning alltid ska orsaka massa disk! Johan började ropa efter rullgardin i enlighet med den gamla IKEA-reklamen.

Efter middagen så värmde jag en bit chokladkaka i micron men råkade på en liten överhettning så det fick bli efterrätt från gemensam tallrik (men med varsin sked). Så lite myspys romantik fick vi in i alla fall!

Vad säger man? Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig men på det hela taget har det varit en trevlig dag som vi firade sex månader som gifta!

Inga kommentarer: