måndag 20 februari 2012

Den där tiden på året igen..

Det var en gång en lördag i februari för många år sedan, ett tungt flickebarn föddes på morgonen. Hon förstörde den blivande moderns sovmorgon och en fin middag på kvällen. Gud såg att det var illa och förbannade Dagen för all framtid.

Obevekligen slår den Dagen till varje år och i dess bakvatten följer misär. Flickan har gjort vad hon kunnat för att eliminera Dagen. Hon har jobbat hårt för att omvärlden inte ska uppmärksamma den, för det som vilar under en förbannelse bör man inte dra uppmärksamhet till.

Efter raka besked och många utskällningar så förstod till slut de närmaste att tiga ihjäl Dagen var den rätta melodin. Internet har hjälpt till genom att förvandla människor till viljelösa varelser utan egen tankeförmåga. Meddelar inte Facebook en födelsedag så existerar den inte.

Den svåra utmaningen visade sig vara företag, sidor där hon är medlem som glatt skickar ut rabatter och specialerbjudanden och tror att det är något bra över Den Förbannade Dagen.

Men Dagen är OND! Den för aldrig med sig något gott. Flickan gör dock ständigt om misstaget att tro att om man inte låtsas om den och planerar in icke-födelsedagsrelaterade saker så kommer det ändå gå bra.

Att hon aldrig lär sig.

Även detta år kom och gick Den Förbannade Dagen, även detta år visade den att flickan inte kan vinna över Dagen. Så vad återstår att göra? Gå under jorden fullständigt? Hur bryter man egentligen en förbannelse?

Inga kommentarer: