tisdag 25 mars 2014

Är det våffeldag så är det!

I ett försök att bli bättre och framför allt mer strukturerade människor så satte vi oss faktiskt ner i söndags och gjorde en matmeny för kommande vecka. Nu hade vi lite halvtomt i skåpen så vi kom bara halvvägs genom veckan men det kändes ändå som ett framsteg att faktiskt ha en tydlig plan att följa.

Så vad skrev vi upp till lunch på våffeldagen? Våfflor förstås! Mormors (enligt Johan obegripliga) recept åkte fram och jag slängde ihop en monstertjock smet på ytterligare ett av alla olika sätten som man kan bygga våfflor. Att få våfflor till lunch är precis den moroten som Johan behövde för att ta sig ur sängen tidigare än vanligt och helt själv ta ansvar för tvättstugan.
För att riktigt njuta av den högtidliga dagen så hade jag även tagit fram vår allra sista burk med päronmos ur frysen. Så det blev en bastant lunch bestående av rejäla, supermättande och otroligt goda våfflor!
Det enda som egentligen saknas är nu bilden på den däckade Johan efter lunchen då han drabbades av massiv våffelkoma och "tvingades" ta en tupplur..

Inga kommentarer: